Ervaar een teambuildingervaring voor uw bedrijf om nooit te vergeten bij Alta Ripa.

Teambuilding op zijn best bij Alta Ripa

Opzoek naar dé ultieme plek om een overgetelijke teambuilding te organiseren?

Bij Alta Ripa, gelegen in het hart van Oud-Turnhout ben je aan het juiste adres! Wij bieden een unieke omgeving voor allerlei teambuildingactiviteiten.

Als ervaren familiebedrijf zetten we alles op alles om jouw team een buitengewone ervaring te bezorgen, waarbij de focus ligt op samenwerking, communicatie en natuurlijk … plezier!

succesvolle opdrachten

Teambuildingactiviteiten

Bij Alta Ripa houden we van een beetje creatief denken en flexibiliteit! We hebben dan ook een nauwe samenwerking met bedrijven die activiteiten aanbieden aangepast aan de specifieke behoeften en doelstellingen van jouw team. Van leuke outdoor activiteiten tot creatieve workshops en interactieve trainingen, wij zorgen ervoor dat jouw team een dag beleeft die ze nooit zullen vergeten!

Waarom kiezen voor Alta Ripa voor jouw teambuilding?

  • Unieke locatie: Onze prachtige kasteelhoeve en uitgestrekte tuinen vormen de perfecte setting en ruimte voor een dag vol teambuildingsactiviteiten.
  • Professionele begeleiding: Ons ervaren team staat klaar om jullie te begeleiden tijdens alle activiteiten en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt qua tijd, ruimte en eten.
  • Flexibiliteit: Of je nu op zoek bent naar een halve dag teambuilding of een meerdaags programma, wij passen ons aan aan jullie wensen en planning.
  • Catering op maat: Geniet van heerlijke culinaire hoogstandjes tijdens jullie teambuilding, verzorgd door ons professioneel keukenteam.

Voorbeelden van teambuildings bij Alta Ripa

  • Percussie: De groep zal meegesleept worden in een heus spektakel waar we opbouwen naar een heuse muzikale beleving. Hoofd leeg, vol energie en met een gevoel van sterke verbondenheid zullen de deelnemers de sessie herinneren. Het resultaat is verbluffend!
  • (Kruis)Boogschieten: Met zijn combinatie van precisie, concentratie en teamwork biedt boogschieten een unieke en spannende ervaring.  Een middag boogschieten garandeert plezier, competitie en een sterkere band binnen het team. Klaar om de boog te spannen en samen het doel te bereiken?
  • Let’s connect & collab: Bij Connect & Collab! draait alles om verbinding, plezier en energie. Samen met je team ga je de uitdaging aan om zoveel mogelijk punten te scoren door uitdagende opdrachten op te lossen. Alleen met een “all-for-one”-mentaliteit kan je team succesvol zijn. Hoe meer teams meedoen, hoe groter de competitie!
  • Play it nice, break the ice: Zodra het spel start, krijgt ieder scherm een kleur of patroon. Iedereen gaat op zoek naar 3 andere deelnemers met dezelfde achtergrond om zo een team te vormen. Vervolgens krijgt elk team 2 minuten de tijd om een leuke en uitdagende puzzelopdracht op te lossen. Hierbij heeft iedere deelnemer 1 deel van de puzzel op zijn of haar scherm staan. Alleen door goed samen te werken kan een team tot de oplossing komen.
  • Escape room experience: Betreed een mysterieuze wereld vol raadsels, puzzels en verborgen aanwijzingen in de speciaal ontworpen escape room. Werk samen met je team om te ontsnappen voordat de tijd om is en ontdek hoe goed jullie kunnen samenwerken onder druk.
Teambuilding

Waarom is teambuilding belangrijk voor jouw bedrijf?

Het draagt bij aan de teamspirit

Teambuildingactiviteiten creëren verbinding binnen een team. Door in groep uitdagingen aan te gaan en successen te vieren, ontstaat er een sterke teamspirit die de samenwerking bevordert en de werksfeer positief beïnvloedt.

Stimuleert samenwerking en communicatie

Daarnaast stimuleert teambuilding samenwerking en communicatie binnen het team, wat erg belangrijk is voor het behalen van gemeenschappelijke doelen en het oplossen van problemen. Door interactieve en uitdagende activiteiten leren teamleden effectief met elkaar te communiceren en hun krachten te bundelen om doelen te bereiken.

Ontwikkeling van leiderschap vaardigheden

Bovendien helpt het bij de ontwikkeling van leiderschapsvaardigheden omdat teamleden de kans krijgen om leiderschapsrollen op zich te nemen en te leren hoe ze anderen kunnen motiveren en inspireren. Door leiding te geven aan teambuildingactiviteiten kunnen medewerkers hun leiderschapsvaardigheden versterken en een positieve invloed uitoefenen op hun collega’s.

Teambuilding bij Alta Ripa

Het organiseren van een teambuilding heeft alleen maar voordelen.

Interesse gekregen in een onvergetelijke teambuildingervaring bij Alta Ripa?

Neem dan contact met ons op en laat ons jowu ideale teambuilding organiseren!