the starlings

Evenement organiseren?

Alta Ripa Oud-Turnhout is dé locatie voor elk evenement georganiseerd voor jouw bedrijf.

Wij organiseren evenementen tot 1000 personen

Alta Ripa in Oud-Turnhout is de perfecte evenementenlocatie om events te hosten variërend van 50 tot 1000 gasten. We hebben een elegante orangerie, een prachtige tuin en een authentieke kasteelhoeve met flexibele zalen die samen een warme en sfeervolle omgeving bieden voor zowel kleine events als grote bedrijfsevents.

Voor extra grote evenementen hebben we nog ruimte voor het opzetten van grote tenten waardoor de capaciteit flexibel kan worden ingezet om aan de wensen en behoeften van elk type evenement te voldoen. De combinatie van historische charme en moderne faciliteiten maakt Alta Ripa de ideale keuze voor uw volgende bedrijfsfeest of event.

Veelzijdige en grenzeloze mogelijkheden

Alta Ripa staat bekend om zijn veelzijdige ruimtes die aangepast worden aan specifieke behoeften. Onze zalen kunnen we moeiteloos omtoveren voor zowel formele conferenties, beurzen of seminars als levendige bedrijfsevenementen met live muziek. Met onze audio-visuele partner en een cateringteam dat alles vers bereidt, ben je verzekerd van een evenement dat mensen niet snel zullen vergeten.

Voorbeelden van events die wij graag voor jouw bedrijf organiseren:

Zakelijke spreker tijdens keynote

Warme service op maat

Bij Alta Ripa begrijpen we dat de organisatie van een bedrijfsevenement stressvol kan zijn. Daarom bieden we een full-service pakket aan op maat. Van de planning tot het event zelf, we organiseren het voor je. Als familiebedrijf hebben we meer dan 45 jaar ervaring in het organiseren van elk feest dus zorgen we ervoor dat elk detail naar wens is.

Geniet van onze warme service en knowhow, wij zorgen ervoor dat alles goed verloopt zodat jij je kan concentreren op wat belangrijk is: genieten van de gasten en het event zelf.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Gelegen in Oud-Turnhout is Alta Ripa gemakkelijk bereikbaar vanuit verschillende grote steden in België en Nederland. We zijn perfect gelegen tussen Antwerpen, Turnhout en Eindhoven. We hebben parkeergelegenheid voor 500 wagens en zijn voorzien van 8 laadpalen, tevens hebben we ook een samenwerking met een hotel in Turnhout voor overnachtingen.

Een groene oase

Onze prachtige orangerie en grote tuinen staan ter uwer beschikking voor elk evenement. Bij extra grote events kunnen we ook grote tenten plaatsen waarbij onze capaciteit nog eens groter wordt. Geniet van onze tuin en van onze warme service bij elk feest, elke receptie en elk event hier in Oud-Turnhout.

Boek uw volgende evenement bij Alta Ripa

Of je nu een product wilt lanceren, een bedrijfsfeest of een teambuilding plant, Alta Ripa in Oud-Turnhout is de ideale plek voor elk event.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en laat ons jouw bedrijfsevenement organiseren dat naadloos aansluit bij de identiteit van het bedrijf.

We kijken ernaar uit om samen een succesvol evenement te creëren dat nog lang zal herinnerd worden!