We maken er samen een onvergetelijke verjaardag van!

grote zaal mix hoge en lage tafels

Een fantastisch personeelsfeest organiseren

Op zoek naar de perfecte setting voor een onvergetelijk personeelsfeest? Een personeelsfeest waar alle collega’s nog lang over praten? Start met de keuze van een unieke locatie die niet alleen de juiste faciliteiten biedt maar ook een intieme sfeer uitademt.

In elk bedrijf of onderneming wordt hard gewerkt. Af en toe eens gas terugnemen, is nodig. Het geven van een personeelsfeest voor alle medewerkers is dé manier om waardering te tonen.

Alta Ripa is zo’n unieke plek waar elk detail bijdraagt aan een onvergetelijk personeelsfeest. We bieden een uitgebreide kennis aan van feestzaal tot catering en entertainment. Samen maken we van jouw personeelsfeest een ervaring die je collega’s niet snel zullen vergeten.

Alta Ripa: jarenlange expertise in het organiseren van elk personeelsfeest

Alta Ripa onderscheidt zich door zijn prachtige locatie in Oud-Turnhout. We zijn een familiebedrijf dat al meer dan 45 jaar lang unieke feesten organiseert. We weten dat mensen van overal uit België en Nederland komen voor een geweldig personeelsfeest. Iedereen op het bedrijfsevent krijgt een top ervaring, er is een ruime parking voor wel 500 wagens en mocht het te laat worden, kan je een hotelovernachting boeken bij Hotel Best Western Plus Turnhout City waarmee we een samenwerking hebben. Alles is dus voorzien!

Personeelsfeesten kunnen al vanaf 50 personen maar we hebben de capaciteit om 1000 mensen te ontvangen.

Een complete beleving voor je personeelsfeest

Culinaire ervaring

Bij Alta Ripa staat culinaire kwaliteit centraal. Onze chefs creëren met passie lekkere gerechten die we voor jouw personeelsfeest kunnen samenstellen. Of je nu kiest voor een klassiek diner, een hip buffet of een walking dinner, wij zorgen ervoor dat het eten één van de hoogtepunten van je feest wordt.

Meer exclusiviteit? Dat kan! Nodig je zakenpartners uit voor een exclusieve ervaring. Van culinaire hoogstandjes tot unieke decoratie, we stemmen alles af op je wensen.

Sfeer en decoratie

De juist sfeer is heel belangrijk voor het geven en organiseren van een geslaagd personeelsfeest. Onze ervaren decorateurs werken met je samen om een omgeving te creëren die perfect aansluit bij elk thema of stijl. Van elegante tafeldecoraties tot sfeervolle verlichting, wij zorgen voor de juiste uitstraling die perfect aansluit bij jouw personeelsfeest.

Entertainment en activiteiten

Een personeelsfeest is niet compleet zonder entertainment. Of je nu op zoek bent naar een DJ, een live band, interactieve artiesten of een ludieke act, Alta Ripa heeft de contacten en ervaring om dit te regelen voor jou. Wij denken met je mee en we kunnen uitstekend bemiddelen als je bijvoorbeeld een bepaalde artiest wilt boeken.

Planning en organisatie

Bij Alta Ripa begrijpen we dat het organiseren van een personeelsfeest een grote opgave kan zijn. Daarom staan wij klaar om aan je wensen te voldoen. Van de eerste planning tot de dag van het evenement, ons team zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt zodat iedereen op het feest ten volle kan genieten.

Personeelsfeest bij Alta Ripa

Kiezen voor Alta Ripa betekent kiezen voor een locatie waar professionaliteit, kwaliteit en aandacht voor detail samenkomen om jouw personeelsfeest onvergetelijk te maken. Onze locatie in Oud-Turnhout wordt bezocht door mensen die van heinde en ver komen. Waarom? Juist omdat we die onvergetelijke ervaring bieden. Een personeelsfeest overdag of in de avond, wij zorgen ervoor dat er nog jaren over gepraat zal worden.

Als familiebedrijf geloven we 100% in de meerwaarde die wij kunnen bieden bij het organiseren van een personeelsfeest.

Een locatie die steeds een meerwaarde biedt …