Over Ons

De passie om het beste te creëren

Alta Ripa wordt al meer dan 45 jaar gerund door de familie Geenen. Staf Geenen is de zaak gestart, samen met zijn twee zonen Lucien en Marc.

De prachtige kasteelhoeve is uitgegroeid tot een uniek evenementencomplex voor feesten van 50-1000 pers.

Sinds een tiental jaar werkt Dorothee, de dochter van Marc ook mee in de zaak. Bij haar kunt u terecht voor de organisatie van uw bijeenkomst. Met haar management- en event studies staat zij steeds tot uwer beschikking.

De chef in de keuken is Steph, de zoon van Marc. Na zijn opleiding aan Hotelschool Ter Duinen in Koksijde deed Steph overal ter wereld ervaring op. Enkele mooie referenties op zijn palmares: Il San Pietro di Positano (Italië), The World (het meest prestigieuze cruiseschip ter wereld), Dôme (sterrenzaak in Antwerpen) en Byblos (restaurant van Alain Ducasse in Saint-Tropez).

Wij kijken alvast uit naar een fijne samenwerking.

Foto Dorothee en Steph

Vier je dag met het beste

Onze zalen zijn uitermate geschikt voor de organisatie van bedrijfsfeesten, meetings, congressen, teambuildings, productpresentaties, beurzen en dealerbijeenkomsten. Maar ook private events zoals: huwelijksfeesten, verjaardagen, recepties & babyborrels begeleiden wij tot in de puntjes.

De goede bereikbaarheid, het unieke interieur: tijdloze klasse of een hippe loungesfeer, de persoonlijke service, onze jarenlange ervaring en de gastronomie die tot de absolute top behoort, zijn slechts enkele van onze troeven.