Bij Alta Ripa is alles is mogelijk voor uw meeting in de Kempen.

Meetings in een unieke setting

Alta Ripa in Oud-Turnhout is dé unieke locatie voor alle zakelijke meetings. Als een ervaren familiebedrijf staan wij voor persoonlijke service en professionaliteit.

Onze faciliteiten zijn ideaal voor het organiseren van diverse zakelijke meetings, vergaderingen en het geven van opleidingen waarbei we je voorzien van een warm ontvangst.

Wil je graag workshops of opleidingen geven?

Zoek je een unieke locatie voor meetings?

Ben je van plan om een netwerkevenement te organiseren?

Vergaderen met een grote groep mensen?

Alta Ripa heeft de technische en facilitaire mogelijkheden om te voldoen aan verschillende soorten meetings en evenementen.

Spreker met zakelijke keynote
Events in stijl

Meetings faciliteiten uitgerust voor succes

Onze vergaderzalen kunnen uitgerust worden met de nieuwste audiovisuele technologie en supersnel internet. Ze zijn dus zeer goed uitgerust voor meetings, evenementen of het geven van workshops of opleidingen.

Of je nu een kleine of grote meeting plant, onze ruimtes voldoen aan alle eisen. Je kan bij ons terecht vanaf 50 personen tot 1000 personen.

We kunnen zelfs een grote tent plaatsen achter het gebouw indien nodig. Uiteraard voorzien van de warme ontvangst die bij ons familiebedrijf hoort.

Technische ondersteuning

Geniet van volledige technische ondersteuning tijdens uw meetings. Ons betrokken en toegewijd team zorgt ervoor dat de meetings vlekkeloos verlopen. 

We verzorgen alles wat je nodig hebt van voorbereiding tot uitvoering. Vergaderen bij Alta Ripa betekent dat jij je kan concentreren op de inhoud terwijl wij zorgen voor voor de rest.

Parkeergelegenheid en comfort

Parkeergelegenheid is er voor 500 wagens. Er zijn ook 8 laadpalen voor elektrische wagens aanwezig. De parking is volledig omheind en gratis voor onze gasten.

Wij bieden niet alleen comfort tijdens het vergaderen maar ook vooraf en erna. Bij binnenkomst krijgt elke gast een warm en hartelijk ontvangst. Met meer dan 45 jaar ervaring geloven we sterk in persoonlijke service. Je kan genieten van onze prachtige tuinen of orangerie. Na afloop is er nog de mogelijkheid voor een receptie, diner, buffet, walking dinner en nog zo veel meer.

Alta Ripa heeft een centrale ligging in de BeNeLux, in Oud-Turnhout. Gelegen tussen Antwerpen en Eindhoven, beide 40 minuten rijden, E34 afrit 25.

Genieten en meeten bij Alta Ripa

Bij ons kan je tegelijk meeten en genieten want, indien gewenst, zet onze catering alles op alles om van elk event een culinaire beleving te maken. Of je nu kiest voor een klassiek diner, een modern buffet of een sfeervolle walking dinner in lounge stijl, ons culinair team denkt mee met je wensen. 

Elk gerecht of hapje wordt zorgvuldig samengesteld om aan specifieke wensen te kunnen voldoen. Natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met dieetvoorkeuren en allergieën.

orangerie grote zaal

Unieke locatie met een gastvrije en warme sfeer

Bij Alta Ripa wordt elke vergaderzaal met zorg voorbereid. Dat zorgt voor creativiteit en samenwerking tijdens meetings. Je ontdekt een omgeving die zowel functioneel als ethisch verfijnd is. Onze gastvrije sfeer plus onze unieke locatie zorgen ervoor dat elke meeting, elk evenement, workshop of opleiding kan doorgaan in een warme setting.

Volledige ondersteuning

We verzorgen de organisatie van al jouw meetings, vergaderingen en events. Van planning tot afronding, onze ervaren eventplanners staan klaar om elk detail te regelen.

  • Culinaire catering op maat.
  • Unieke, groene locatie met orangeries.
  • Warme, persoonlijke sfeer.
  • Kleine en grote groepen van 50 tot 1000 personen.

Wij hebben al meer dan 45 jaar ervaring in het organiseren van personeelsfeesten, meetings, evenementen, recepties, workshops en zo veel meer.

Onze expertise en hartelijkheid krijg je erbij.

Plan uw volgende meeting bij Alta Ripa

Ben je klaar om de ideale locatie voor je volgende meeting te ontdekken? Neem vandaag nog contact op met ons. Wij garanderen dat onze organisatie skills aan alle verwachtingen voldoen.

Omdat we graag aan jouw wensen voldoen, werken we met offertes op maat. Elke meeting is anders, elk evenement of vergadering vraagt gepast maatwerk. Dat doen we graag voor elk bedrijf. Neem contact op en ontdek onze unieke locatie in een warme sfeer.

Events in stijl