We maken er samen een onvergetelijke verjaardag van!

De perfecte feestzaal voor uw personeelsfeest!

Op zoek naar de perfecte feestzaal voor uw personeelsfeest?

Een feestzaal waar de sfeer juist zit, de bediening perfect is en het eten uitmuntend? Dan zit u bij feestzalen Alta Ripa op de juiste locatie.

U kan opteren voor een klassevol diner, een trendy buffet of walking dinner in lounge stijl. Bij iedere feestzaal hoort ook een orangerie en tuin waar het rustig vertoeven is.

grote zaal mix hoge en lage tafels
Schaduwzangeres grote zaal (James Bond thema)

Wenst u uw medewerkers te bedanken voor de geleverde prestaties en te motiveren om nog een tandje bij te steken? Dan is een bijeenkomst organiseren bij feestzalen Alta Ripa een uitstekende keuze.


De prachtige entourage, culinaire hoogstandjes, indrukwekkende decoratie en onvergetelijke animatie zorgen ervoor dat er nog jaren over nagepraat zal worden.

Uw personeelsfeest bij Alta Ripa?

Bent u op zoek naar animatie voor uw feest? Daar kunnen wij u natuurlijk ook bij helpen. Door de jaren heen hebben wij veel contacten opgebouwd met uitstekende dj’s, artiesten, ludieke animaties, coverbands, …

Wilt u uw feest in een bepaald thema organiseren? Onze decorateur kan de gehele zaal omtoveren tot een pareltje in uw thema.

Een locatie die steeds een meerwaarde biedt …