Laat uw mooiste dag schitteren met een onvergetelijke huwelijksfeest bij Alta Ripa

Het huwelijksfeest van uw dromen voor uw mooiste dag…

Het huwelijksfeest van uw dromen op onze unieke locatie in het groen?

Een sprankelend aperitiefje met heerlijke hapjes in de zomer in onze tuin en orangerie of bij het knetterende haardvuur tijdens een Winter Wedding.

Een diner geserveerd aan tafel in een romantische feestzaal met zilveren kandelaars en mooie bloemen of een hippe feestzaal in lounge stijl met een trendy buffet of walking dinner… Aan u de keuze!

  • Huwelijksceremonies kunnen ook steeds bij ons doorgaan in de tuin, orangerie of binnen in de zaal. Afhankelijk van het weer bekijken we een dag van te voren welke opstelling het meest ideale is.
  • Onze huisdj’s zorgen voor een spetterend dansfeest tot in de vroege uurtjes.
  • Alles wordt vooraf tot in de puntjes geregeld zodat u tijdens uw huwelijksfeest alleen maar hoeft te genieten.

All-in formules voor recepties zijn mogelijk vanaf € 50,00 per persoon.

Feesten inclusief aperitief, hapjes, diner of buffet, aangepaste wijnen en dranken tot 3u vanaf € 120,00 per persoon.

Uw huwelijk bij Alta Ripa?

Ontdek het ultieme huwelijksfeest waarbij alles tot in de kleinste details is geregeld, zodat jullie alleen maar hoeven te genieten. Bij Alta Ripa, al meer dan 45 jaar in handen van de gepassioneerde Geenen-familie, vinden jullie de perfecte combinatie van persoonlijkheid en ervaring. Laat je betoveren door onze toewijding en geniet van een onvergetelijke dag vol liefde en geluk.
A & P

We hebben een fantastische dag beleefd en hebben fantastische reacties gekregen, op het geheel maar ook vooral op het eten! Dat was subliem, waarvoor dank. Alles klopte, de ceremonie; de aankleding van de zaal; het eten; het feest; … Voor onszelf was het nog vele male beter dan we hadden gehoopt. Het was werkelijk een wondermooie dag die uitstekend is verlopen.

G & B

Nogmaals hartelijk dank voor de prachtige dag die we bij jullie hebben gehad. De locatie, de taart, het eten en drinken en de mensen van de bediening. Het was allemaal nog veel mooier en beter dan we hadden verwacht.

B & M

We hebben superveel leuke reacties gekregen van onze gasten, voor zowel het eten, als de bediening, als de orangerie als de tuin. Het was geweldig! Niet onbelangrijk, wijzelf waren zeker ook meer dan tevreden. Niets leek te veel ; een vergeten vegetarische gast die meer dan voldoende op haar bord geserveerd kreeg ; een tafelschikking die last-minute nog moest veranderen,… Het is overduidelijk dat jullie werken met een professioneel team en volledig op elkaar afgestemd zijn. Waar een trouwdag toch voor de nodige stress kan zorgen, was dit voor ons niet merkbaar, bij onszelf niet en bij jullie niet. Als we in de toekomst nog een prachtige locatie nodig hebben met zeer lekker eten en geweldige service, zullen we zeker bij jullie aankloppen! Echt, complimenten voor jullie allemaal!!! Verder rest ons enkel nog te zeggen: jullie zijn ongelooflijk goed bezig, doe zo verder en BEDANKT!!!

A-M VD

Mag ik u danken voor het groots feest dat voor iedereen erg geslaagd was. We hebben zondag en nadien erg veel complimenten gekregen voor de locatie en het buffet. Geef ook mijn dank door aan het personeel. Zij zijn tot op het laatst erg professioneel en attent geweest. Het is niet steeds gemakkelijk met een bende kinderen die her en der lopen. Voor mijn man was het een volkomen verrassing en een meer dan geslaagd feest. Vanmorgen zei hij: dit smaakt naar nog! Dus wie weet..