Faites briller votre plus beau jour avec une fête de mariage inoubliable à Alta Ripa.

La fête de mariage de vos rêves pour votre plus beau jour ...

La fête de mariage de vos rêves dans notre lieu unique au milieu de la verdure ?

Un apéritif pétillant avec des délicieuses bouchées en été dans notre jardin et notre orangerie ou près du feu de cheminée crépitant lors d’un mariage d’hiver.

Un dîner servi à table dans une salle de fête romantique avec des chandeliers en argent et de belles fleurs ou une salle de fête branchée dans un style lounge avec un buffet tendance ou un dîner ambulant… À vous de choisir !

  • Les cérémonies de mariage peuvent également avoir lieu dans notre jardin, notre orangerie ou à l’intérieur de la salle. En fonction du temps, nous examinons la veille quelle disposition sera la plus idéale.
  • Nos DJs résidents garantissent une soirée dansante endiablée jusqu’aux premières heures du matin.
  • Tout est arrangé à l’avance pour que vous puissiez profiter de votre fête de mariage en toute sérénité.

Des formules tout compris pour les réceptions sont possibles à partir de € 50,00 par personne

Fêtes inclusives avec apéritif, bouchées, dîner ou buffet, vins et boissons adaptés jusqu'à 3 heures du matin. à partir de € 120,00 par personne

Votre mariage à Alta Ripa?

Découvrez la fête de mariage ultime où tout est organisé jusqu’au moindre détail, pour que vous puissiez simplement profiter. Chez Alta Ripa, entre les mains de la famille Geenen, passionnée depuis plus de 45 ans, vous trouverez la combinaison parfaite de personnalité et d’expérience. Laissez-vous envoûter par notre dévouement et profitez d’une journée inoubliable remplie d’amour et de bonheur.

A & P

We hebben een fantastische dag beleefd en hebben fantastische reacties gekregen, op het geheel maar ook vooral op het eten! Dat was subliem, waarvoor dank. Alles klopte, de ceremonie; de aankleding van de zaal; het eten; het feest; … Voor onszelf was het nog vele male beter dan we hadden gehoopt. Het was werkelijk een wondermooie dag die uitstekend is verlopen.

G & B

Nogmaals hartelijk dank voor de prachtige dag die we bij jullie hebben gehad. De locatie, de taart, het eten en drinken en de mensen van de bediening. Het was allemaal nog veel mooier en beter dan we hadden verwacht.

B & M

We hebben superveel leuke reacties gekregen van onze gasten, voor zowel het eten, als de bediening, als de orangerie als de tuin. Het was geweldig! Niet onbelangrijk, wijzelf waren zeker ook meer dan tevreden. Niets leek te veel ; een vergeten vegetarische gast die meer dan voldoende op haar bord geserveerd kreeg ; een tafelschikking die last-minute nog moest veranderen,… Het is overduidelijk dat jullie werken met een professioneel team en volledig op elkaar afgestemd zijn. Waar een trouwdag toch voor de nodige stress kan zorgen, was dit voor ons niet merkbaar, bij onszelf niet en bij jullie niet. Als we in de toekomst nog een prachtige locatie nodig hebben met zeer lekker eten en geweldige service, zullen we zeker bij jullie aankloppen! Echt, complimenten voor jullie allemaal!!! Verder rest ons enkel nog te zeggen: jullie zijn ongelooflijk goed bezig, doe zo verder en BEDANKT!!!

A-M VD

Mag ik u danken voor het groots feest dat voor iedereen erg geslaagd was. We hebben zondag en nadien erg veel complimenten gekregen voor de locatie en het buffet. Geef ook mijn dank door aan het personeel. Zij zijn tot op het laatst erg professioneel en attent geweest. Het is niet steeds gemakkelijk met een bende kinderen die her en der lopen. Voor mijn man was het een volkomen verrassing en een meer dan geslaagd feest. Vanmorgen zei hij: dit smaakt naar nog! Dus wie weet..