Make your most beautiful day shine with an unforgettable wedding party at Alta Ripa.

The wedding party of your dreams for your most beautiful day...

The wedding party of your dreams at our unique location surrounded by greenery?

A sparkling aperitif with delicious snacks in the summer in our garden and orangery or by the crackling fireplace during a Winter Wedding.

A dinner served at tables in a romantic party room with silver chandeliers and nice flowers or a trendy party room in lounge style seating, a trendy buffet or walking dinner. It’s up to you!

  • Wedding ceremonies can also take place in our garden, orangery, or inside the hall. Depending on the weather, we will determine the most ideal setup one day in advance.
  • Our house dj provides a fantastic dance party until the early hours.
  • Everything is meticulously arranged in advance so that you can simply enjoy your wedding party without any worries.

All-in formulas for receptions are possible. From € 50,00 per person.

Parties including aperitif, appetizers, dinner or buffet, adapted wines and drinks until 3am. From € 120,00 per person.

Your wedding at Alta Ripa?

Discover the ultimate wedding celebration where everything is taken care of down to the smallest detail, so that all you have to do is enjoy. At Alta Ripa, owned by the Geenen family, passionate for over 45 years, you will find the perfect combination of personality and experience. Let yourself be enchanted by our dedication and enjoy an unforgettable day full of love and happiness.

A & P

We hebben een fantastische dag beleefd en hebben fantastische reacties gekregen, op het geheel maar ook vooral op het eten! Dat was subliem, waarvoor dank. Alles klopte, de ceremonie; de aankleding van de zaal; het eten; het feest; … Voor onszelf was het nog vele male beter dan we hadden gehoopt. Het was werkelijk een wondermooie dag die uitstekend is verlopen.

G & B

Nogmaals hartelijk dank voor de prachtige dag die we bij jullie hebben gehad. De locatie, de taart, het eten en drinken en de mensen van de bediening. Het was allemaal nog veel mooier en beter dan we hadden verwacht.

B & M

We hebben superveel leuke reacties gekregen van onze gasten, voor zowel het eten, als de bediening, als de orangerie als de tuin. Het was geweldig! Niet onbelangrijk, wijzelf waren zeker ook meer dan tevreden. Niets leek te veel ; een vergeten vegetarische gast die meer dan voldoende op haar bord geserveerd kreeg ; een tafelschikking die last-minute nog moest veranderen,… Het is overduidelijk dat jullie werken met een professioneel team en volledig op elkaar afgestemd zijn. Waar een trouwdag toch voor de nodige stress kan zorgen, was dit voor ons niet merkbaar, bij onszelf niet en bij jullie niet. Als we in de toekomst nog een prachtige locatie nodig hebben met zeer lekker eten en geweldige service, zullen we zeker bij jullie aankloppen! Echt, complimenten voor jullie allemaal!!! Verder rest ons enkel nog te zeggen: jullie zijn ongelooflijk goed bezig, doe zo verder en BEDANKT!!!

A-M VD

Mag ik u danken voor het groots feest dat voor iedereen erg geslaagd was. We hebben zondag en nadien erg veel complimenten gekregen voor de locatie en het buffet. Geef ook mijn dank door aan het personeel. Zij zijn tot op het laatst erg professioneel en attent geweest. Het is niet steeds gemakkelijk met een bende kinderen die her en der lopen. Voor mijn man was het een volkomen verrassing en een meer dan geslaagd feest. Vanmorgen zei hij: dit smaakt naar nog! Dus wie weet..