Privé

Onze imposante en sfeervolle feestzalen lenen zich perfect voor al uw feesten …

Zakelijk

Wij hebben alles in huis voor uw bedrijfsfeest, receptie, seminarie, congres, beurs, …

Decoratie
Alles gedecoreerd met tijdloze antiquiteiten of in een hippe moderne lounge stijl…

Alles is mogelijk om het u en uw gasten naar hun zin te maken

Alta Ripa is een imposante kasteelhoeve, opvallend mooi gelegen temidden van stijlvolle tuinen en terrassen in een bosrijk domein van vijf hectare. De ideale locatie voor al uw events van 20 tot 1000 personen.

Dit prachtig landgoed met smaakvolle feestzalen is een juweeltje voor de organisatie van uw huwelijksfeest, receptie of familiebijeenkomst. Ook voor zakelijke bijeenkomsten bieden wij uitstekende faciliteiten. Alle bedrijfsfeesten, meetings, congressenCongressen, beurzen, productpresentaties of andere evenementen krijgen bij ons een topomkadering.

Aandacht voor detail in alles wat we doen ...

Diner in de orangerie

Wij geven persoonlijkheid aan uw evenement zodat u zonder zorgen kunt feesten in stijl.

Alta Ripa wordt al meer dan 45 jaar gerund door de familie Geenen. Aan ervaring dus zeker geen gebrek!

Na een persoonlijke bespreking met ons, kunt u met een gerust hart de hele organisatie in onze handen leggen. Wij zorgen van begin tot einde voor een prachtig event.

Graag werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, voorstellen uit naar uw wensen en budget.

Neem snel contact op om samen met ons de mogelijkheden te bekijken.

Portret van zaakvoerders

Uw plannen, onze expertise - samen zorgen we voor de realisatie met service en toewijding!

Na een persoonlijke bespreking, kunt u met een gerust hart de gehele organisatie aan ons overdragen. Wij nemen de coördinatie op ons van begin tot einde, om een prachtig evenement te realiseren.

Graag werken wij vrijblijvend voorstellen uit die aansluiten bij uw wensen en budget. U kunt erop vertrouwen dat wij alles in het werk stellen om een passend evenement te realiseren.

Getuigenissen

A & P
Lees verder
We hebben een fantastische dag beleefd en hebben fantastische reacties gekregen, op het geheel maar ook vooral op het eten! Dat was subliem, waarvoor dank. Alles klopte, de ceremonie; de aankleding van de zaal; het eten; het feest; … Voor onszelf was het nog vele male beter dan we hadden gehoopt. Het was werkelijk een wondermooie dag die uitstekend is verlopen.
T & J
Lees verder
Hartelijk bedankt voor alles! Wij hebben enorm genoten van onze dag bij jullie!! Wie weet komen we nog is een keertje terug, of hebben we vrienden/familie overtuigd om bij jullie ook eens een feest te geven.
G & B
Lees verder
Nogmaals hartelijk dank voor de prachtige dag die we bij jullie hebben gehad. De locatie, de taart, het eten en drinken en de mensen van de bediening. Het was allemaal nog veel mooier en beter dan we hadden verwacht.
Previous
Next

Evenementen en Nieuws